Sommarlov, nu tack!

Nu har jag gjort det sista för det här läsåret. Yey. Okej, spanska nationella muntligt imorgon. Helvete vad det kommer gå sämst.

Nu ska jag lyssna på spanska musik och försöka lära mig något. Yeah, right..


han är mumsig!

Godnatt!

oh.

Hittade en mucho bonito lila klännng i stan idag till skolavslutningen nästa vecka. Skit nöjd är jag. Köpte även en bikiniunderdel som också var fin fin. HM är jätte bra!

Åkte sedan vidare till skärholmen och lämnade tillbaka ett linne på åhlens, hjälpte pappa att välja solglasögon och vanliga glasögon och åt pastasallad ifrån Millas. Var hemma strax efter ett och la mig och solade ute. Nu börjar jag bli brun i alla fall vilket är skönt.

Ska kolla på Elin klings senaste voice klipp och sen ska jag ut och plåga mina stackars ben.

Onsdag



Om en timme ungefär ska jag röra mig mot stan. Sen vid halv tolv ska jag möta pappa i skärholmen för att hjälpa honom att köpa solglasögon och äta lunch. Millas som vanligt?

Sen blir det hem och sola. Blir ni förvånade?

Hawaiian Tropic tanning oil



Detta mina vänner är början av vägen till lyckan. Ja nästan iallafall.
Vi ska steka i solen 2 veckor i grekland tillsammans. Åker om 16
dagar. Det är inte fy skam.

Nu ska jag hälsa på mormor och morfar. Sen ska jag ut och gå. Sviker jogging pjuksen idag, men mina ben tål inte trycket liksom. Jävla benhinneinflamation. Men det kanske är mitt fel. Jogga varje dag på asfalt? Jävla klena ben man har!

Mjau



Mjau... mest på Chuck, något med honom i serien gör honom sjukt sexig.
Är det bad boy stilen? Hans halv drogade blick eller håret som ser ut som
om han nyss klev upp ur sängen? Jag undrar då fortfarande för något
är det. Men mig gör det ingenting, I really like it!

Nu ska jag skriva ut lite papper och sedan återgå till matchen. 1-0 till Sverige just nu. Fick nästan för mig att dra på mig min Larsson tröja. Fin fin. Hoppsan hejsan. Straff! Gick åt helvete, synd.

Lördag

Idag var det våruppvisning med dansen. Vilket skämt. Vi kallade oss "Björn Gustavsson"/Pause underhållning efter vårat uppträdande. Alla var på fel plats, vi hade fel tempo m.m. Fast kul hade vi! Själv är jag då fortfarande älskade Gssons idol. Man behöver inte göra mycket men endå är man bäst. Det är härligt!

Var hemma efter tre och då la jag mig i solen och solade. Vid fem kanske kom syster och väckte mig. Hoppas på sol imorgon och på måndag också. Är ledig måndag, onsdag och fredag nästa vecka. HELT OKEJ VECKA HELT ENKELT!

Just nu sitter jag och pappa och lyssnar på Håkan Hellström, Red hot chili peppers m.m. Det fattas bara kent sen är våran lycka komplett. Vi är den halvan av familjen som förstår vad bra musik är. Den andra halvan... ja... de är ju som de är.

Eurovision ikväll då. Ska även rita en teckning av jorden med ett bananskal över. Det kan ju sluta hur som helst.

Voodolls



Har glömt att berätta om de söta voodollsen jag fick hem efter att ha vunnit dom i Carolines blogg
Fick först hem en söting Angel (den ovan) till Emma, eftersom att det var tack vare henne som jag vann.
Efter några dagar kom en till hem med posten och den behöll jag själv.

Desperata hemmafruar

image191

Dansen gick helt okej idag. Får se hur det blir på lördag på uppvisningen. Allt sitter ju inte helt men vi har kanske 3-4 timmar mellan genrepet och själva uppvisningen så vi hinner öva då.

Nu är det D.H. och efter det blir det inspelade gossip girl.

DAGENS JÄVLA PLUS!

De flesta kanske verkar veta vid det här laget att skolan har gått käpp rätt åt helvete sedan jag började gymnasiet. Men sen har vi ju matten. I fucken nailed it! MVG i matematik A. Kommentaren efter nationella: "Strålande avslutning på kursen, Malin!". Satan vad jag är glad nu!

Fick även en jätte fin rosbuske av de jag jobbar hos i födelsedagspresent. Det var lite av en överraskning om man säger så!

image190

Rix fm

Sitter här och är rätt ful i håret och känner mig lite stressad. Varför vet jag inte för min buss går om 10 min och jag har varit klar ett bra tag. Ska röra mig mot staden och tacobar för att käka och sen blir det rix fm festival. Härligt härligt. Känner mig lite elak mot mamsen som får vara ensam hemma då hon inte alls tycker det är specieltt roande. Sorry. Imorgon kommer pappa hem i alla fall. Jag har saknat den göbben.

Nej nu måste jag röra mig till bussen. Tjingeling.

Natti natti

Idag gick det rätt åt helvete att jobba. Det som kändes så bra i början slutade i kaos. Men jag är van nu.

Var ju ute och joggade i eftermiddags, och shit vad det var skönt att vara ute i regnet. Kollade in eniro för att se karta på hur långt det är jag springer egentligen. De svarta tjocka sträcken är en halv kilometer. Go me. Beach (fall? winter?) 08, we are on our way.. Den kartan till vänster är idag, då sprang jag nere vid vattnet tills vägen tog slut och vände och sprang tillbaka. Den andra är ifrån i måndags och då blev det en jävla lång runda där jag stötte på den galna hunden.




Glor på Greys föresten. Har inte sätt de senaste avsnitten så jag vet inte. Har tröttnar på serien. Ska nog sova när det är slut. Imorgon blir det en lång dag. Skola 8.30-15.00, jobba 16.00-18.00, skynda in till rix fm festival till 19.00. Will man so can man, är inte det någon cheerleader trupp? Skit samma. Sleep tight.

Tyck synd om mig.

Tyck synd om mig nu, snälla! Åkte till skolan vid nio så jag var väl där strax innan tio. Mötte German i min klass (en trevlig typ det där) som frågade varför jag var i skolan när jag egentligen är ledig. Berättade att jag skulle prata med samhällskunskapsläraren och då började han flina. "Kollade du inte på skärmen där nere?" Frågade han. "Ehm, nej? ...., skulle jag behövt det?" svarade jag. "Det står att han inte är här idag"

Man tackar. Satt och väntade tills Tove och Emelie slutade deras lektioner sen hade vi sällskap till gullmars. Är hemma nu igen. Var borta i lite mer än två timmar. Kändes väldigt nödvändigt.

Skit samma.. Nu gör jag lunch och sen ska jag vila ett tag innan jag ska ut och jogga. Sen blir det jobba från 16.00 till 19.00 kanske.

Ps: Anna Hibbs har en väldigt bra blogg på stureplan. Igår skrev hon om en låt med Radiohead. Creep heter den. Skit bra!

onsdag

Gick upp halv åtta, sjukt skönt att sova ut! Ska ta bussen klockan nio mot skolan för att prata med en lärare. Kanske blir det lunch där också annars åker jag hem. Är ju ledig idag egentligen för jag har ingen matte i eftermiddag. Wiho.

I tidningen i söndags stod det att det skulle vara dåligt väder den här veckan, regn m.m., men här är det blå himmel? Men det gör inte mig någonting.

image185


Imorgon är det rix fm med brudarna, ledig på dan som alltid på fredag och sen grilla hos jennifer med brudarna,  pålördag kommer släkten och firar mig och på söndag är min födelsedag. Helt okej dagar framöver alltså. Puss

2007

image184

ett år sedan kanske. det var en fin dag.

Ge mig en cykel

image183

så jävla snygg! finns på inreda.com för fyra-fem tusen svenska enkronor.


Tisdag


Hade ingen idrott idag så jag hade bestämt mig för att ha en seriös leta bikini-eftermiddag. Gled elegant in i globen centrum och kollade in twilfit för att se om dom hade något snyrrevyrre att erbjuda. Hell yeah. Kolla in själva. Jag såg mycket finfint. Köpte överdelen över. Den enda bandeau bikinin som sitter fint på mig. Eller ja, man kan ju ha den på tre olika sätt: utan hand,bandeau eller som en vanlig bh. Skit nöjd. Köpte en svart och åkte in till stan och köpte en underdel på hm. Köpte cosmo på pressbyrån på centralen och hemma låg veckorevyn i brevlådan. Helskön eftermiddag helt enkelt.

Dans ikväll. Sen DH.

måndag

Jag fick 3 sms på 4 minuter. Jag raderar. Vill inte ha fler. Inga frågor nu tack från alla er som läst det som skrivits idag.

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu. Insändaren är klar. Jag är skör.

Godnatt!

Har under den tiden jag skrev en helt ny recension till svenskan lyssnat på Britney Spears - Everytime. Den är fin den låten. Lika fin som Britney själv var på den tiden. Hon var min idol då också.

Recensionen blev jätte bra till slut. Jag tycker att den blev fin. Om man vill kan man säkert fälla en tår i näst sista stycket. Jag är nöjd för en gångs skull.

Jag ursäktar om jag skriver om skit trista saker nu för tiden men det är sådant här jag loggar in på blogg.se för att skriva. Det är det här jag vill gå tillbaka till i framtiden. Bull shit. Men det händer inte roligare saker just nu i mitt liv. Fast en sak vet jag att många skulle vilja veta. Men det tänker jag inte skriva om här. Det blir för mycket prat då. Och ni ökar i antal...

Nu ska jag sova. 05.00 står klockan på.

<3

image169
fint.

My prerogative

People can take everything away from you
But they can never take away your truth
But the question is
Can you handle mine?

They say I'm crazy
I really don't care
That's my prerogative
They say I'm nasty
But I don't give a damn


Om sanningen ska fram så ska mamma skriva min insändare nu. Det trodde ni inte om mig va? Jag skiter i vad folket på andra sidan skärmen tycker om det här nu. Men såhär fick det bli. Hon kan inte ge mig ett MVG på svenska recensionen så den fick jag ta. Det här är den hemska sanningen om mig. Mamma gav mig VG i religion föresten. Riktigt härligt var det. Såhär fick det bli när jag började gymnasiet. Jag hatar skiten och skulle göra vad som helst för att slippa. Pluggis-Malin som fanns där under högstadiet är så jävla bortblåst nu för tiden.

Ingenting

image168

jag vet inte om jag lagt in den här bilden förrut. Jag gör det nu iallafall. Är på pissigt humör just nu i alla fall. Allt går rätt åt helvete. Ska upp 5.00 imorgon och springa. Jag kan inte göra det just nu, har liksom ingen jävla tid alls i världen. Ingen har ingen jävla koll på att jag pluggar nada om dagarna. Jag går till skolan och gör det man ska där. Sen kommer jag hem och skiter i allt som har med skolan att göra. Jag säger och skriver att jag ska göra en massa men så sitter jag och gör absolut inget av det. Vad jag gör vet jag inte ens. Vad fan gör jag hela dagarna? När det är sol ligger jag och göder i en solstol på altanen. Annars då? Jag säger som Petra alltid säger. Jag har sommarlov nu. Det känns ju som det iallafall förrutom att jag går till skolan då. Men vad fan gör vi där? Vi har ju inte lärt oss ett skit de senaste 8 månaderna i alla fall. Vilken jävla sämst skolan egentligen...


övningsköra

image167

ska övningsköra nu sen ska jag ut och springa hade jag tänkt. Imorgon ska jag till läkaren 9.30
sen blir det steka hela dagen i solen. Mjau

torsdag

Sitter med en lånedator i skolan. Puckos som har hand om datorerna hade inte ens skickat iväg dom än. Tre veckor utan datorn och den funkade även fast en knapp var knas. Får dega med den här datorn nu ända tills dess att min älskling är lagad nu på riktigt.

Spanska om 20 minuter... kan kanske 30 av 50 adjektiv som vi ska kunna. Orkar inte och kan inte lära mig fler. Nu när jag fått den här datorn vill jag inte sitta här längre. Kul.

Sussa sött

Kissie säger att man måste uppdatera typ 15 gånger om dagen om man vill synas och bli stor bloggare. Jag känner då att jag inte har ord till att uppdatera 15 gånger om dagen om det inte vore så att jag skrev ett i varje inlägg. Så kul har man inte nu för tiden liksom. På den gamla goda tiden kändes det bra. Nu är jag äldre och dummare än aldrig förr. Det där dom kallar gymnasiet, vilken skit. Låter gammal och grå nu va? Känner mig så också. Jag ska sussa nu. Typ langa en pose i sömnen eller något. 8.30-15 imorgon. Jippi.

image165

Ser jag inte lite suddig ut i ansiktet. Tycker ni inte det? Benen är ju oranga också.
Solnedgång säger dom. Vissa tror säkert att jag lekt riddare i brun utan sol. 
Kanske inte riddare då men endå. Det var sommar då. Jag spenderade 3 veckor
i en båt i stockholms skärgård. Det var härliga tider. 
 


Jag kan inte sluta tjata!

Klockan är bara fem i. Lyssna på håkan hellström nu och njut då. Kärlek är ett brev skickat 100 gånger. Jag ber er på mina mjukisbrallorsklädda knän. Det är värt den, varje sekund.

Puss

image164

Är på kasst humör till hundra. Jag vet varför. Pappa vet varför. Mamma vet varför. Våran toyota yaris vet nog varför och alla som hängde runt huddinge sjukhus runt halv nio-nio vet nog varför. Hehe (..inte). Pallar inte någonting just nu. Det är äckligt mucho i skolan just nu känns det som. Och jag ska till läkaren på fredag kl 9.30, när jag är ledig! Skulle egentligen ta bort min leverfläck i fejjan. Vissa skriker NOOOOOOOOOO! nu, jag vet. Den är jag. Alla säger det. Jag skickar i det. Jag hatar den. Seriöst, den är ful! Plus att den är äcklig. Ni vill inte ens veta liksom. Skit samma. Får inte ta bort den nu när det är mucho sol ute för då kan det bli fult ärr. SKIT SAMMA. Not. I höst blire ska ni se. Jag kommer vara Malin - utan leverfläck i ansiktet. Titeln till mitt livs bok/film/younameit. Skit samma.

Vi kör en peace out nu och drar och kollar på den inspelade versionen av dagens desperata hemmafruar. Det står bajskorv på pappret framför mig. Jävligt omoget. Och det är till och med jag som skrev det. När? Typ nyss. Jag är barnslig. face it. Fyller 17 om 12 dagar. Det är bara 16 dagar kvar att spendera i skolan om man är mig. Haha. Ni andra där ute har säkert fler. Förrutom Petra då kanske. KG rules, sometimes.

Juste. Jag skulle dra. PEACE OUT var det ja. tjing.

"Jag kan dra en pose även i sömnen"

Hade det jätte kul ute på värmdö med brudsen. Hade lite otur med bussen och tåget bara men det löste dig. Mötte Petra i slussen och tog bussen mot gustavsberg. Tove mötte oss och vi handlade lite picknick innan vi åkte hem till Emelie. Vi fixade med mackorna, bar ner en liten roddbåt i vattnet och sedan bar det av till någon liten ö i havet. Haha. Min mobil hade det lite skoj och badade i saltvatten den rackaren. Men no mercy ska ni veta. Den överlevde efter många om och men. Har en liten kortsluttning i minneskortshållaren bara men det gör ingenting. Jaja, på den där lilla ön tog vi säkert hundra kort, minst, och gick på en liten upptäcksfärd. Jag lovar er bilder när jag fått dom. Kan inte lova några snygga bilder dock men det är lungt hoppas jag.

Har även hunnit övningsköra en andra gång med mamma idag också. Körde för fan 30 km/h. Jisses. Mamma är sjukt stolt och själv är jag mest förvånad. Inte visste jag att jag var en sådan bra bilförare. Hehe.. lite måste man skryta ju! Inga problem att jag tar körkort om lite mer än ett år. Eller hur blir det med road trip Sverige sommaren 2009 egentligen tjejer?
 
Nu ska jag ut och gå med älskade Jennifer den rackaren. Först måste jag nog dra på mig lite andra kläder. Sitter ikläd leggings, linne med paljetter och känner mig sjukt snygg.

Kanske borde plugga lite när jag kommer hem också. Var ju ett jävla tag sen sist om man säger så. Men gillar man inte skolan längre så orkar man inte. Vafan jag kommer ju sluta som rik ändå så det spelar ingen roll. Jag har det på känn ska ni veta. Kom till mig om 20 år om ni har lite ont om cash. Jag bjuder... jag lovar (kanske?!) det.

ps: Emelies hus, tomt... ja allt är sjukt najs! Jag vill också bo vid vattnet med en tomt större än typ jag vet inte vad, egen sandstand, brygga... you name it! Peace out.

Jag signar ut, slut.

Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat 100 gånger

Jag älskar den! ♥

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om nu
är att höra dig andas
veta att du är nära
För först då först slutar jag.

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaks till dig.

Säg nånting,
säg nånting.

Vad jag bryr mig om är du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaks till
dig.

Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

image161
Catherine McNeil, fotad av Emma Summerton

JAG VILL VARA PEPPARKAKA

Valborg igår. Helt okej. Åkte till segeltorp, vidare till huddinge någonstans på förkrök men man ville knappt dricka pga folket var rätt torra och sen åkte jag och Jennifer till flempan/huddinge sjukhus och hängde med folket där. Var hemma innan ett och det var skönt...

Ok valborg faktiskt. Ingen hade några planer och alla var otaggade men endå.  En cider sprack på mitten i min väska (vi undrar fortfarande hur det gick till) så väskan luktar skit och allt som låg i är mindra najs såsom mitt busskort, kortet för att komma in i skolan, simkortet mår mindre bra. Jag bjussar på det.

Är ruskigt otaggad idag på att göra någonting alls. Syster åkter till thailand imorgon och kommer hem 16 maj. Jag vill också. Hallå? Får man plats i resväskan? Vad skulle dom säga i scanners när det ligger en människa i väskan.

Blir nog att kolla igenom sex and the city boxen igen... Jag saknar min laptop. Jag ligger ju efter i andra avenyn och att sitta vid stationär och kolla är liksom NO NO!

Pöss brudar och grappar. Ni ökar i antal och jag skriver mer skit än vanligt. Ni gillar skit. NAAAAAAAAAAJS!


image157
JAG VILL VARA PEPPARKAKA IGEN....

RSS 2.0