Sommar 2009, det klingar fan bra redan nu.

Jag och Jennifer har storslagna planer inför nästa sommar. Satan vad vi ska spara pengar tills dess. Vi ska hyra lägenhet i alanya hela sommaren. Inget jävla sverige här inte. Hittade en lägenhet för 4 pers för 5500:- i månaden som låg i smeten och den var fräsch. Vi bangar inte? Finns två lediga platser. Vilka hakar? Eller så sparar vi dom platserna till besökare. He.. he..

Föresten tror jag jag ska sluta blogga. I alla fall på denna adress. Vi klickar inte längre. Malintheresee.blogg.se är inte jag längre. Ni lär ju märka. Ville bara skriva av mig om the huge plans. Vi SKA åka!

Elafonissi



Har tagit en paus i solandet. Fast nu ska jag bege mig ut igen. Bjuder förövrigt på en bild ifrån Elafonissi här över. Jätte fin strand, känns som om man är någon helt annan stans än i medelhavet. Alla bilder ifrån resan är rätt kassa så jag vet inte om jag lägger in så många bilder. Vet förövrigt inte om jag ens vill fortsätta blogga eller flytta. Vill nog helst inte vara kvar här längre.

Kreta

Hola amigos. Ar ratt besviken po er for att ingen har slangt in en kommentar. Min mobil ekar ocksa for den delen men det finns folk som pa det norra halvklotet tanker pa mig. Jag tanker pa er dar hemma i alla fall. Det har varit varmt har nere och jag ar brun som en pepparkaka, ar ni overraskade? Livet leker och raki smakar som min hogra. Det ar bara att svepa allt snabbt so gar det bra. Saknar dock  turkarna lite. Det ar sa tomt utan att alla drar i en. Grekerna ser dock minst lika bra ut sa det ar ju bra. Vi ses pa torsdag allihopa. Nu ska jag kila vidare har po kreta! I miss you guys.

Schweiz - Turkiet

Jag sitter och kollat på Schweiz - Turkiet. Bra match. Spännande om inte annat för båda måste vinna. Oui. Poor you guys!
Göbben sitter brevid mig och käkar kaviar. Fyfan vad det är äckligt. Luktar apa för övrigt. Snart ska jag sova. Ska upp fem imorgon. Blev halvt utskrattad när YOUDONTKNOWWHO fick reda på att jag var uppe redan vid nio i morse (du vet inte ens sanningen, jag var uppe redan vid sju). Vi kommer ju inte ses eller höras förrän den 26e eller 27e. Jag kommer sakna dig mucho. Du vet vem du är!

Alla ni andra som känner för att ta åt er. Ni vet nog också vilka ni är. JAG KOMMER SAKNA ER JÄTTE MYCKET. Har med mobilen och det är väl jag som pröjsar för det som skickas utanför sverige. Är inte snål ska ni veta. (pappa betalar räkningen föresten he.. he..) Ni kan ju alltid smsa. Jag smsar säkert om det händer något värt att nämnas. Man vet ju aldrig... vad som helst kan ju faktiskt hända.

Har fixar frulla tills imorgon ikväll för att kunna sova lite längre imorgon. Blir plättar och smootie i bilen. Myspys.

BYEEEEEEEEEEEEEEEE! Glöm inte inlägget två ner. Kan ni inte skriva vilka ni är. Jag vet ju att ni vet vem jag är. Känner mig halvt. Vill bara ha lite koll på er också. Så man vet vad man kan skriva och inte. Pöss.


11/6



Har varit en jobbig dag. Mamma löste allt som vanligt så det kändes bra. Åkte till centrum vid tolv och lånade tre böcker (tjuvlyssnat 2, vi som aldrig sa hora och 4 blondiner) och köpte två tidningar. Mamma hämtade mig och åkte hem och åt. Hade helt glömt bort att äta innan vi åkte men var inte ens hungrig.
Nu ska jag dammsuga och sen ska jag iväg och jobba. Vet inte om jag skriver något sen. Ha det bra i Sverige nu i så fall.

10/6



Har varit upp sen 06.45. De ni! Har varit på min älskade kusins skolavslutning.
Ska snart ta bussen och åka mot stan för att först hänga med Jennifer, Emma och Emelie. Sen blir det fika med brudarna i klassen.

Sverige ikväll också! Sitter såklart bänkad framför tvn.

MJAAAAAAAAAAAU!

8/6

Sitter ute i solen och mår prima. Första helgen på sommarlovet har varit naaaaaaaajs.

"Malin, man käkar fan inte choklad när man kollar på fotboll!!"

Tur att Portugal vann föresten. Turkar kan inte spela fotboll (förlåt alla ni där ute som kanske tror det!), det är bara någonting dom fått för sig att dom kan. Nummer 22 var dock snygg fast det var jag nog ensam om att tycka.

Ikväll är det inga roliga lag som spelar men blir nog en titt ändå. Tjing! Uppdaterar nog en gång innan torsdag kan jag tro. Sen blir det kreta till den 26e. Wihoooooooo!

RSS 2.0