Önskelista julen 2009

Hello nobody. I helgen offentliggjorde jag årets önskelista. Den är inte alls så rolig i nuläget men jag lever ju i en tro om en perfekt future så det är inte helt konstig.

Såhär ser den ut i alla fall:
♥ Strykjärn (varma kläder är kärlek, skrynkliga är pina)
♥ Brödrost (äter inte kallt bröd förutom tunnbröd & baguetter)
♥ Vinglas (redan valde och inköpta)
♥ Tillbehör till köket såsom kökshanduk, fina bakformer,
kastruller&stekpannor och andra redskap (blir nästan komplett nu hihi)

Inför min birthday blir det nog dammsugare, mikro, vitlökspress, konservöppnare och slev. Bara för att jag är cool&[email protected], HEJ!

don't stop, make it pop

Imorgon är det veckans sjätte och sista jobbdag. KUL ATT DET ÄR EN SÖNDAG DÅ. Men jag trivs faktiskt bra nu när jag jobbar. Kanske lite enformigt. Kanske lite dålig lön (ur mina ögon sett). Kanske lite tråkigt att knappt säga mer än 5 olika fraser:

"Vill du att jag ska ta din bricka?"
"Vill du ha en ballong?"
"Hej och välkommen"
"Hejdå, ha en trevlig dag/kväll/helg"
"Vill du prova våra nya ementalhjärtan/en kaffe?"

Givande? Kanske i framtiden men inte för stunden. I just keep on goin'.

11-14 i tisdags (+barnvakt 15-17), 17-20 i onsdags, 15.30-19 Barnvakt i torsdags, 11-16 i fredags, 11-17 idag och 11-17 imorgon.

I´m a money makes, not a money spender. C u bloggah.

NATTI

hoppsan

Jag är en dålig människa. Jag vet just nu att jag bygger upp förväntningar hos en annan människa. Personen tror för mycket. Jag vill inte såra men jag kan inte säga nej, för ett nej kan också såra. Helvete. Vad har jag gett mig in på?

ps; Det är jätte kul att jobba nu. Eller jätte och jätte. Roligare i varje fall.


yes, I´m a f-king thinker and I´m sitting in the shit


Hej och välkommen till Sveriges, eller vi kan lika gärna säga Världens, absolut sämsta och meningslösa blogg.

Förut när jag hade läsare på bloggen fick jag mycket komplimanger om att jag var bra på att skriva. Jag kunde underhålla. Idag är det ett annat kapitel. Fast egentligen är det inte det. Förr var jag oerhört sarkastisk om allt dåligt som skedde. Jag gjorde skit till skämt vilket jag nu vid närmare eftertanke faktiskt var lite jobbigt.

Jag ville inte göra hemska saker roliga och att folk då skrattade åt det. Jag ville berätta hur jag mådde men jag vågade inte. Jag ville skrika men det var lättare att skratta. Jag ville förklara så mycket men jag kände inte att någon skulle lyssna. Eller egentligen var det så att det var för många som skulle veta och jag visste att ingen skulle bry sig på riktigt.

Ibland kan jag läsa min blogg och låtsas som om jag inte vem som skriver den. "Vilken sorglig människa", brukar jag tänka. Men det är inte så. Egentligen är jag inte så deprimerad som man kan tro. Men jag har alltid haft lättare att skriva om negativa saker än om positiva.

Jag vet inte vad jag vill komma fram till men nu jag jag skrivit av mig lite. Och jag längtar, längtar så oerhört till studenten. Ett kapitel avklarat.


Forget about boys

JAG HATAR SL MEST AV ALLT.

Jag vill bort ifrån Stockholm. Ifrån all skit och alla äckliga människor som inte bryr sig om annat än sig själva.

monday

Jag hatar hur en person förstört så jävla mycket för mig, vilket jag tänker för mycket på. Jag tänker även på vilken dålig människa jag varit på sista tiden men jag orkar inte vara bättre. Jag mår skit och låter det gå ut över alla andra.

Idag vaknade jag lite för sent men hann iaf i tid till skolan 12.30. Slutade 15.00 och åkte högdalen vägen hem vilket var lite jobbigt (men det är det alltid). Tidig middag eftersom jag inte hann äta lunch idag och sen drog jag och bästa papi iväg och övningskörde. Gick förjävla bra måste jag säga.

Nu ska jag byta om och bege mig ut och springa. Sen blir det nog lite rättskunskap innan paradise hotel. Imorgon är det McDonalds 11-14 och sen direkt och passa mina sweeties 15-17, eller något sånt. Blir nog en bra dag!

saker man kan göra med blogg

Dagens mående: Trött!
Dagens låt: Låt och låt, alla Leona Lewis
Dagens smink: Ovanligt fult... lite för lite!
Dagens klädsel: McDonalds uniformen
Dagens händelse: Workie workie... inte så spännande
Dagens sjukaste: INGENTING HÄR.
Dagens planer: Paradise hotel 22.00 och hade nog behövt plugga
Dagens vill ha: Jobb på ica maxi (200:-/h på helger)
Dagens saknad: Gud vet vem
Dagens längtan: 8 Juni till att börja med
Dagens fundering: Hur jag ska bli rik
Dagens bästa: 13% semesterersättning
Dagens sämsta: 722ans busstidtabell
Dagens behov: Plugga förmodligen
Dagens köp: Inget. Keep it going liksom

"vi klickar inte"

Jag tycker inte om att gå ut på krogen. Förstår inte grejen alls faktiskt.

Och när någon sedan vill få mig att inte jobba alla dagar på helgen blir jag stressad. Det var en bra ursäkt att inte gå ut.

Nu är det sova och imorgon blir det jobb 12-16, yey.

klart man kan, även utan läsare

Har du pojkvän: Nej, är jävligt ensam. Har du kramat någon idag: Nej, men ska krama mamma sen bara för det. Har du pussat någon idag: Tredje nej:et i rad. Vad har du ätit idag: 3 mackor och kycklingsallad. Dagens klädsel: Svarta byxor (ovanligt?!), randig tröja och grå kofta. Har du älskat på riktigt: Ja, och fick ett jävla krossat hjärta på köpet. Antalet personer du hatar: Kan man säga ingen? Tycker dock jävligt illa om ett stort antal. Antal personer du saknar: En eller kanske två om jag tänker efter. Hur många gånger har ditt hjärta brustit på riktigt: På grund av kärlek, en. På grund av annat, ett antal. Hur många kontakter har du på msn: Drygt 250 kanske, ska ta och rensa när jag har tid och lust. Senaste gången du spelade TV-spel: Två veckor sedan. I min egna lya ska jag LÄTT införskaffa ett eget. Vem pratade du i telefon med sist: Papi <3 Senaste personen du tänkte på: Emma W. Senaste personen du kysste: J. Vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det: Papi, att han avbokat mitt spinning pass. Senaste personen du hade en msn konversation med: Sarah. Vem ska du träffa imorgon: Mina nya arbetskollegor och förmodligen någon fin vän. Vad önskar du att du slapp göra: Gå upp åtta imorgon kanske. Vad längtar du till: Hösten 2010. Vad ångrar du i ditt liv: Att jag alltid sa nej förut. När flög du senast: Somras, hem från älskade turkland. Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: Ja, tror även mina närmaste gör det stundtals. Kan du vissla: Ja, men inte på beställning eller om jag är riktigt glad. Äger du en ipod: Yes, en nano och en touck (som jag just nu anser vara stulen...) Gillar du att ha folk omkring dig: Både ja och nej, trivs med mig själv. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, är inte den som är det. Vad är du på för humör just nu: Är skapligt nervös inför morgondagen. Har du varit kär: Ja, svarade jag inte på det tidigare? Gjorde du klockan åtta i morse: Sov jävligt skönt. Första bästa kompis: Madeleine, vad hände sen? Vem och vad står det i ditt 10;e sms: *Hemligt* Från Emelie. Har du bra självförtroende: Bland folk ja.

Whatcha say


Är inte sugen på att plugga just nu. Är inte alls taggad på att räkna sista sidan i matte boken till imorgon. Vill inte riktigt göra klart rättskunskapen. Tänker absolut inte skriva krönikan som skulle in vecka 43.

Jag njuter fortfarande av mitt MVG i information & layout och drömmer om hösten 2010. Då allt blir helt annorlunda...

Men nu ska jag kanske sätta mig med matten ändå för att på något konstigt vänster lyckas bli klar innan jag ska sova.

Röd

Är skapligt glad över att Kent släppt nytt faktiskt. Deras musik tillhör en del av mig och mitt förflutna. Musiken har orsakat sprängda trumhinnor vid flera tillfällen och även gett många tårar. Men framför allt har musiken var ett jävla stöd för mig. En stadig jävla pelare att luta mig mot.

Just nu i mitt liv så känns det faktiskt fel att lyssna på dem. Även fast jag har ett stort behov av en pelare så får jag minnen visade framför mig med bilder av saker jag inte vill se. Saker som jag redan släppt. Jag har redan redigt ut dessa saker men att höra deras musik (som är väldigt easy to recognize) så får jag upp samma känslor.

Det hela blir allt annat än bättre av att jag har mycket utav samma känslor inom mig igen. Samma tankar som jag för snart ett år sedan lyckades bli av med. Men när det inte händer något blir jag rastlös och tar genvägar.

Men jag vill inte sticka under stolen med att deras musik är den absolut bästa som finns. Den har räddat många dagar, kvällar och nätter. Har gett så jävla många tårar men även torkat minst lika många. Jag är tacksam för ett band faktiskt och bryr mig inte om hur töntig jag lär låta just nu.

Sån är jag.

Der emmoh etsocal

Har till och från haft en jätte bra dag, faktiskt. Fick panik på åhlens p.g.a något som för en tid betydde något. Fick vid flera tillfällen även lust att bara koppla bort allt för saker och ting blev för mycket. Jag glömmer aldrig vissa saker. Aldrig. Har för mycket känslor för det.

Vill bränna flera broar för tillfället. Är trött på hur folk beter sig och undrar vad andra har för planer i livet. Nu vill jag bara först ha april och sedan 8 juni, då är jag nöjd och äntligen klar med ett steg i livet.

Klockan är mer än den borde och jag kommer inte sova på timmar det är jag om något säker på.

"Just because I don't care doesn't mean I don't understand" - Homer Simpson

Kreta 2008

Knappt en kilometer på löpbandet innan jag inte fick springa mer, jaha tänkte jag då. Nästa gång får vi springa snabbare för att hinna klart innan tiden tar slut.

Har satt ett mål. Realistiskt eller inte vet jag inte men jag lär ju få ändra vissa vanor kanske. Godis äter jag inte längre men macka med mjukost är min största last för tillfället och säkerligen inte det bästa. Kommer heller inte välja bort röd mjölk heller.

Däremot så kan jag bli bättre på att inte ta för mycket sås (görs oftast för att få bort smaken av kolhydrater som jag inte alls tycker om), frukt istället för bullar och inte onödig macka vid lunch i skolan.

Sen fortsätta med träning men byta ut viss styrka mot kondition (=förbränning).

Sen kanske jag står på vågen som visar 50 kg, då är jag nöjd.


sometimes you CAN make it on your own


finn ett fel

Skapligt nöjd över mig själv för tillfället.

RSS 2.0