Cuz' my love always wait



pengar är gud och jag är inte troende.

andra f-king skoldagen avklarad. En lektion på tisdagförmiddagar är helt jävla brilliant för mig. Att jag däremot har svårt som in i fan att ens hålla mig vaken under den lektionen känns as bra. Pigg tjej, jävligt pigg tjej. Tror att 10% av orden i det jag skrivit är fitt svordomar. Jag älskar dom. Allt blir så sjukt jävla mer starkt skrivet med en enkel svordom.

Hann med 90 min på gymmet, en snabb visit i huddinge c där jag mötte Niklas och Julia på mq och sen vidare för att passa L & P. Så kul att se mina solstrålar.

Dagen fitt minus är att jag endast jobbar tisdagar nu också. Helvete.

Ska höra av mig till gamla meriter jag saknat nu för att se om dom behöver mig. Jag behöver pengarna. Är dyrt att vara jag.

2 cool 4 school



skola 9-13
löprunda 40 min

nu lite hemma core och sen ringa min älsko!

Imorgon: skola förmiddag, gym och passa mina sweeties på eftermiddagen, bra dag, jävligt bra dag kommer det bli.

Last night was a good night


Cattelin 21/8


Fetto

Istället för att gå upp när klockan ringer och åka och träna så är man äckligt bekväm och stänger av larmet och somnar om. Önskar att jag kände att träningen var viktigare är såhär. Har skjutit upp skiten sen i tisdags och imorgon är det stängt. Men på söndag är det öppet. Då fan ska jag ta mig i kragen.

På söndag, på söndag!

Vet redan nu att det kommer sluta med att jag drar på tisdag efter lunch. Jag känner det på mig och jag har fan aldrig fel.

Äckel.

Jag saknar dig!


Fitta

Behöver en plats att bajsa ord. En plats att ventliera mig. Med eller utan läsare skiter jag i. Jag ska börja blogga igen, på mina villkor och utan krav.

JAG MÅR SKIT.

Igår ville jag verkligen inte börja skolan. Idag längtar jag. 6 dagar kvar, det kommer gå fort, så fort!

RSS 2.0