Tisdag

Skulle vilja skriva av mig faktiskt men jag orkar inte. Jag kan inte ens. Fel folk läser alltid. Yes, så är det faktiskt... och jag har förfan gått och blivit beroende av Andra Avenyn.

Nu är det dans, imorgon är det skola och körtkortsteori, torsdag är det skola och simning med Emelie... sen är det lov. Orkar inte bloggen och ingen läser längre. Jag vet själv om att den är skit så jag orkar inte bry mig egentligen. I'm m-fucking off! Vi får se när jag kommer tillbaka.

Robotboy, do you need a friend?


Skit också.

Lovat pappa under våran promenix ikväll att Björn Gustafsson skulle få bli hans svärson. Shit. Vad har jag gett mig in på. Papi kommer bli så besviken på mig känner jag! Tydligen gick det inte bra med hulliganer eller mesar. Skit också. Bättre så ser det inte ut att bli för tillfället. Men men, hade inte tänkt gifta mig på några år så jag behöver inte stressa. Björn kommer vänta på mig på White room! Han kommer ju knappt ut.

Det fungerar inte att kolla på andra avenyn längre på internet? Om jag får panik? Haha. Ja. Det kan betyder att jag ska sova nu. Men klockan visar 22.09. Så... nej? Ska starta om datorn en gång och testa om det fungerar då. Skit också... hade ju tänkt komma till 30 idag! Då skulle jag bara haft 43 avsnitt kvar för att komma igen.. det är ju sisådär 21 och en halv timme. Nästan ett dygn vafan. SKit bra.

I know how I feel about you know

image116

Hur många fingrar ser du?

image109

torsdag

Dagen har rullat på. Även fast tvärbanan var sen och jag fick springa tåget, springa till bussen, springa och hämta A, springa till bussen igen och sedan slöa oss och hämta E i skolan så har liksom allt gått bra idag.

Det var nog allt. Over and out.

Jag bjuder på det.


Onsdag

Sitter här i mina nya fina glasögon. Känns lite ovant men jag får i alla fall inte ont i ögonen av att titta på skärmen och det är ju bra! Jobbade idag i nästan 3 timmar och imorgon lär det väl bli ungefär samma. Det gick förövrigt jätte bra förrutom att lillen inte gillade min idé om att JAG skulle på toa. Inte fan fick jag vara ifred där inte. Jaja.. kanske inte så jätte intressant för er att veta men så var det iallafall.

Ska plugga nu hade jag tänkt. Inledningen ska jag göra klart och sen får vi se om jag gör klart eller kollar på gossip girl som pappa eller mamma spelade in till mig igår.

Juste ja. På fredag kväll drar jag, emelie, jennifer och jessica till Mariefred över helgen. Det ska bli mys. Vi får skjuts dit och hem. Annars vet jag inte direkt hur man kommer dit. HAHA. Jaja.. nu ska jag plugga.

Natti natti (idag igen)

Mamma är min klippa i stormen. Hon är väggen jag lutar mig mot när allt går fel. Det är hon som hjälper mig att sluta gå i motvind. Mamma är bäst helt enkelt. Jag tackar för mig idag.

image106

så jävla gulligt! Jag kirrar frippan imorgon.

Jag signar ut, slut!

tisdag

image105

Hemma. Pluggar. Njuter. Det är soligt ute. Har dans ikväll!

Glaset är alltid halvfullt

image104

Att förlora dig, mamma, var som att förlora allt jag äger och har.

Det började med att du hade ont i magen, smärtan blev värre och värre så du åkte in till sjukhuset för att kolla om allt stod rätt till inom dig. Du var tvungen att opereras och jag var jätte orolig hela tiden du var borta. Pappa och Johan var också oroliga, vi satt i soffan och höll varandra i händerna, kramades och grät. När du kom hem blev allt som vanligt och vi trodde att allt var bra men sen efter ett tag blev du sämre igen. Jag kunde inte längre se dig i ögonen för då brast allt ihop. Efter du varit på sjukhuset ännu en gång kom du hem och satte dig bredvid mig i soffan och du sa att jag inte skulle bli ledsen på grund av det som du skulle berätta för mig. När du sedan berättade att du hade cancer, den elakartade sorten, så blev jag rädd och ledsen. Jag visste inte vad jag skulle göra eller säga så jag bara kramade dig och grät. Jag grät tills det kändes som om tårarna skulle ta slut och då släppte jag om dig och tittade djupt in i dina ögon innan jag lutade mig fram och viskade i ditt öra: "Jag älskar dig mamma, vad som än händer så kommer jag aldrig att lämna dig och jag vet att aldrig någonsin kommer att lämna mig."

Dagarna gick och du blev aldrig bättre så du skickades in på sjukhuset för att opereras igen. Den operationen gjorde dig inte bättre utan fick istället motsatt effekt. En sjuksköterska bad mig, pappa och Johan komma in till dig för att du hade en viktig sak att säga oss. När vi kom in i rummet så grät du. Dina ögon var röda och svullna. Det var en hemsk syn att se någon så psykiskt stark människa som dig gråta. Vi satte oss på sängkanten och du tog tag i min hand och sa att du inte längre orkade vara sjuk och att du inte ville igenom en operation till. Du sa att du gjorde det valet för att vår skull och efter det vända du bort blicken och jag hörde dina snyftningar.
"Men mamma du måste bli frisk. Du måste fortsätta kämpa, du får inte lämna mig nu. Jag klarar mig inte utan dig. Jag vill och kan inte säga farväl." var allt jag fick ur mig innan jag raskt gick därifrån.

Dom säger att du är borta nu.
Det känns som om du fortfarande finns kvar här hos mig. Jag saknar dig. Jag saknar att veta att du alltid finns där för mig när jag behöver dig som mest.
Vad ska jag göra utan dig? Hur ska jag klara mig utan dig?
Vet du egentligen om hur mycket vi saknar dig? Hur mycket vi gråter för din skull?
Johan förstår inte vart du är! Jag kan inte förklara för honom, en sexårig liten pojke, att hand mamma har lämnat honom och aldrig kommer tillbaka. Han kommer aldrig mer att kunna gråta ut mot din axel. Aldrig mer. Aldrig igen.
Du borde tänkt på det tidigare, hur svårt det egentligen var för oss att ta farväl av dig.

Vet du om hur nervös jag var sista gången jag skulle gå in till dig och prata med dig för sista gången? När jag för sista gången skulle få se ditt ansikte och känna lukten av dig? Min kropp var helt stel och jag inte inte få fram ett ord. Det enda min kropp kunde bära mig till och göra vad att gråta. Jag grät för att jag visste att det var sista gången vi skulle ses. Efter att vi gråtit och tittat på varandra ett bra tag gick jag fram till dig och la mig i din famn. Jag kände mig trygg. Det var mitt farväl.

När jag och pappa satt och kollade igenom dina lådor i garderoben så hittade jag en skiva med Carola. Jag kom ihåg att alltid brukade lyssna på den skivan så tog skivan i min hand och gick in i mitt rum. Jag stängde dörren och tröck på play. När jag kom fram till den elfte låten började tårarna rinna. Jag kunde inte längre lyssna. Du vet vilken låt jag menar va? "Allt kommer bli bra, mamma"

Stunden är här att ta farväl
Vill hitta ord djupt i min själ
Som säger allt du är för mig
Min dyrbara mamma, jag älskar dig
Fanns alltid där med ärlighet
Som visar livets hemlighet
Och med en sång i evighet
Det är därför jag vet

Allt kommer bli bra, Mamma
Allt kommer bli bra, Mamma
Ett steg dag för dag och sen
ska vi ses igen när vi möts i himmelen.
Allt kommer bli bra, Mamma
Mitt hopp är hos Gud, Mamma
Vår kärlek ske leva kvar till evig tid
så vila i frid

Om jag skulle plantera en blomma för varje gång som jag tänker på dig så skulle jag få gå runt i en trädgård för alltid. Förstår du då hur mycket jag tänker på dig och hur mycket jag saknar dig?
Du var den luften jag andades, du var leendet på mina läppar och du var makten som jag stod på för att stå stadigt men nu utan dig har jag en sån lust att sluta andas, trilla ihop och dö.
Då får jag vara med dig igen, se dig le och skratta.
Jag hoppas att du vet vart du hör hemma. Vilken plats som du borde kalla ditt hem, den platsen är mitt hjärta där du alltid kommer att stanna. Där hör du alltid hemma.

Jag älskar dig mest av allt. Dagarna dom rullar på och jag kan nu förstå ditt val. Jag önskar att jag stöttat dig i ditt beslut istället för att vara ledsen och nästintill arg på dig. Jag önskar att vårat avsked skulle varit annorlunda, att jag skulle minnas det med ett leende på läpparna istället för tårarna på mina kinder.

okej, kanske ska klargöra att det som står inte handlar om mig utan det var något jag skrev under vårterminen i nian! Bara så att ni inte tror något helt annat nu bara.

PUSS!

image103


Söndag

Kom hem nyss ifrån Heffner där jag spenderar kvällen med Emelie. Vi glodde på melodifestivalen. <3 Björn säger jag bara! Dock var han sämre än vanligt men alla dagar kan man inte ligga på topp. Skit samma. Sista timmarna knarkades piggelin och vi snackade om lite allt möjligt. Det var en skön kväll och jag behövde det. Fick ju reda på vad snyggingen jag ser på tåget heter. Haha. Skämt åsido. Jag älskar er tjejer! Det är skönt att vara med er.

Nej nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp i ottan och sola. Jävla maskinjäveln som växlar pengarna var pajj. Sånt är livet.

Ken Ring - Kelian



Inte min smak alls. Såg den på The voice förrut. Jag gillade den faktiskt.

RSS 2.0