Sweethearts



varför stannade ni inte att vara sådär små och söta?
Ni är dom småsyskonen jag aldrig fick.


kvällen bjuder på segeltorp med Jennifer. I like it!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.



Det är valborg idag och jag har inga planer..... det känns skit bra!

Jag vill skratta med hjärtat

Jag tror ingen egentligen känner mig längre. Inte folket som för snart ett år sedan visste allt om mig iallafall. De tror att de vet fortfarande. Och alla som tror att de vet vad jag sysslar med om dagarna för att dom läser min blogg? Saker och ting stämmer inte. Inte alltid om man säger så. Vad händer egentligen mellan alla små inlägg där jag klottrar ner en massa skit om vad jag hittat på. Allt stämmer inte ens där och jag älskar det! Chilleridill har en helt annan betydelse för mig än vad folk tror. Men jag tänker inte ens gå in på det här... för varför skulle jag ge alla ni som tror att ni känner mig chansen att göra det genom min blogg? Äckligt jävla mindre troligt!

Och till alla ser som tror att ni kan köra med mig fortfarande? Jag vet ju vad ni sysslar med. Jag må vara blåst ibland men hey, har jag aldrig berättat för er om mina konster i att spela teater? Ni skrattar och då mår jag bra. När jag skrattar, vet ni om att jag fejkar till hundra då?

Jag berättade igår att jag har börjat skratta med hjärtat igen. Jag gör det väldigt sällan nu för tiden. Men det sker faktiskt vissa tider om dygnet. Då mår jag jätte bra.

Jag saknar en person jätte mycket just nu. En person som jag vet (tror och hoppas iallafall) kommer läsa det här och som tidigare alltid brukade fråga om vad jag menar med allt jag skriver. Jag saknar den personen hela tiden faktiskt.

Och solen skiner. Inte ens det hjälper idag...

PAUS.

Jag är lycklig

Idag har hela meningen med livet kännts som en jävla berg och dalbana. Skönt är det iallafall att jag på toppen nu. Men betyder inte det att en nedförsbacke väntar runt kröken? Jag vill inte ens veta...

Har spelat fotboll under tiden solen gått ner, brottats i gräset och skrattat med hjärtat. Jag gör aldrig det längre. Men idag så. Tack!

Att allt hänger på en enda person visste jag inte. Eller två. Jag vet inte hur jag ska räkna. Det går bra nu. Jag är nöjd nu. Eller inte helt nöjd kanske. Men saker rör sig åt rätt håll. Och det är jag nöjd över.

Jag tror även att jag vet när nedförsbacken kommer föresten. Vi ska till eriksdalsbadet imorgon på idrotten. Den sekunden jag byter om till bikini kommer det. Fan. Jag vill verkligen inte! Våtdräkt. Någon?

Nu ska jag sova och drömma om min älskade bebis som är i polen? på väg ifrån polen? Baby, I miss you! Kom till mamma nu...

Håkan Hellström





Det är mycket just nu. Cyaa!

Sway


Ibland får man leka brandman också!

Ibland är det sjukt spännande att vara jag. Skulle värma en kladdkake-muffins som jag hittade i frysen så jag satte in den i mikron i 40 sekunder och tänkte att den skulle bli lagom varm av det. Undet tiden plockade jag lite i köket och när mikron piper att det är klart så vänder jag mig om och dyker rätt in i ett moln av rök. I ett försök att rädda muffinsen märker jag att det verkar brinna i den. "Helvete! Gud måste hata mig idag" tänker jag. Lägger muffinsjäveln i diskhon och sprutar vatten för glatta livet över den. Öppnar ena altandörren, ytterdörren och sätter på fläkten samtidigt som jag springer runt med en tidning och försöker få bort röken. Det lyckades halv bra kan jag säga. Det luktar bränt i hela huset nu och jag är allmänt deppig. Jag ville verkligen ha den där muffinsen!


måndag

Jobbade idag mellan fyra och halv sju. The big guy hade med sig en kompis hem idag också. Fast idag gick det bra. (Pjuuh!). Kompisen var min gamla dagiskompis lillebror och han var ju en glad prick. Vi käkade mat, håvade slemmiga grodyngel och spelade något spel eller vad man ska kalla det när man kastar bollar på en tavla och så fastnar bollarna där så ska man räkna poäng i de rutorna de hamnar i? Jaja, skit samma. Jag förlorade men det var okej, jag var inte uppvärmd eller vill ni höra någon annan dålig ursäkt? Kisarna var 8 år typ och jag förlorade. Det är ju pinsamt!

Gick hem vid halv sju och borde kanske plugga idrott eftersom att det ska in imorgon. Kvällen är bara barnet och jag kan ju ändå inte dra ut och springa så jag har ju mer tid än vad jag är van vid. Klart jag hinner, det gör jag alltid.

Är jävligt trött på skolan just nu rent allmänt men det går bra för tillfället. Blir MVG i matte A om jag får MVG på nationella och det är ju skönt att veta. Jag ska fan klara det! Har även läst 100 sidor i min svenska bok idag så det är lurre där med. Som sagt, det rullar för mig nu för tiden. Sitter dock fortfarande och väntar på någon sorts IG varning i naturkunskap för att jag inte gjort labrapporten. Eller jag har gjort den men jag orkar inte skicka in den och inte verkar läraren bry sig heller. Men det kommer nog snart. Inte bryr jag mig ett piss om det heller? Jag orkar inte lägga energi på det just nu bara.

Ingen orkar säkert läsa men skit samma... det går förövrigt rykten här hemma om att jag har adhd. Det är ju bara att tacka och ta emot mamma. Pappa och jag ska tydligen ta varandra i hand och gå och kolla det. Vi skrattar mest bara åt det. Hon är allt rolig ibland min mamma.

Ha en bra kväll babes!

Emma <3

image148

Ville bara säga att jag vann en tävling

där priset går till dig. Får se när priset
kommer med posten nu bara.
Jag älskar dig gumman!

60 dagar kvar!

image122



60 dagar kvar tills jag åker 14 dagar till Kreta!

Idag är det soligt ute iallafall. Ska sätta på mig mina svarta pilotisar och dra ut och läsa lite i solen efter jag ätit. Wey. Jag älskar måndagar. Eller ja, jag älskar att sluta 10.20!

Sometimes all you have do is... cry...

Jag hatar den känslan som jag får i kroppen när allt bara faller i bitar. Känslan av att jag måste lägga ett tusen bitars pussel för att problemet ska lösas. Ibland orkar man bara inte bita ihop och fortsätta som vanligt. Även fast känslan att bitarna faller är hemsk så kan det i vissa stunder kännas bättre än att försöka kämpa vidare.

Dagmar

image141



jag gillar bilderna... det känns så lungt och skönt att bara kolla på dem och jag behöver det lugnet. Ska på skit kontroll hos doktorn i snart, varför tar jag inte upp här men tydligen är det viktigt för mig och min framtid.

Hon är snögg!

image140

bilden längst till vänster, me likey!

Göteborg sommaren 2007

image136




Höhö.

image133

45 min har gett mig tillbaka äckel benhinneinflamation. Måste vila ett tag tydligen. No way.
Ska typ börja gymma föresten nu innan sommaren med syster. 500:- för 12 gånger. Pappa
betalar! pöss. Dirty sexy money är ju helt OK. I miss Desperata hemmafruarna för mycket.

När det blåser är det alltid motvind...

...och det är jobbigt, lika jobbigt varje gång.

Krulligt hår är rätt i vår
det är så man ska se ut i år
För att se ut som Magnus Uggla
är det saltvattenspray du ska smuggla
Inspireras av Bottega Veneta
Håret ska inte längre spreta!

Min och Petras dikt :D skit bra!

måndag kväll

mamma är borta någonstans med jobbet, syster är (alltid) borta och pappa och jag bråkar som alltid. Kul kväll det här är nu då. Eh, ska kanske sova. Har inte pluggat ett jävla skit idag men veckan började ju nyss så jag har gott om tid att göra... det som nu ska göras? skulle ha gjorts? skit samma. God natt.

Gårdagens köp!


Jag skäms för att be. Jag skäms för att gråta



Jag tänkte... när jag ändå var inne lite på Håkan.

Jag hatar att jag älskar dig

Jag har hört att du träffat nån
 Jag har hört att han är allt jag inte var
 Och jag hör att du är säker nu,
jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

(byte han mot hon, det blir mycket mer... rätt... då)

Wedins 499:-

image126

Jag älskar dom av en (stor) del av mitt hjärta. Om jag hittar som imorgon i stan och dom är sköna så slinker dom med mig hem. Jag behöver dom. Jag behöver verkligen kärlek just nu. Men först ska jag sova hade jag tänkt. Puss!

Håkan Hellström - En vän med bil. Jag älskar den.

du vet inte ens hur fel jag är för dig

image124

RSS 2.0