some call that shit fucking money. I call it my precious

Jag är inte otacksam. Verkligen inte. Kan däremot bli lite avundsjuk när jag har ett mål som skulle uppskattat en julklapp som den. Jag tjänar mina egna pengar. Jag bränner mina egna pengar. Jag sparar mina egna pengar. Det gör mig stolt som aldrig förr. Jag skulle inte idag kunnat leva såsom vissa andra gör på sina föräldrar. Jag kan vara bortskämd ibland men jag sliter för att kunna spara mina egna pengar istället.

Visst att ett par tusenlappar hade varit uppskattade. Visst att jag hade tyckt att det var skönt att slippa spara minst 18.000 till innan augusti. Jag ska ta mig dit på ett eller annat sett. Jag hade uppskattat en ledig sommar till. Men jag ska ta mig fan klara av det här. Kan jag så kommer jag dit. Jag tvivlar inte på att jag kan.

Mina julklappar 2009

Rosa Peaktröja
Rosa Kofta
Randig tröja
Vit blus
Svarta byxor
Rosa Almenacka
5 årsdagbok
Barack Obamas memoarer "Min far hade en dröm"

 

Till blivande lyan:
Vitlökspress
Durkslag
Osthyvel (Stål och rosa)
2 rosa smörknivar
Köksredskap (3 st i stål, soppslev, spagettislev, slev och stekspade)
2-pack trattar
Rivjärn
Korkskruv
Flasköppnare
Påsklämmor (30 st)
Köksredskap (set om 5 i plast, stekspade, ”pincett”, slev m.m.)
3 stycken saxar
Urskrapare
Skärbrädor
Bakform 2 stycken
Konservöppnare
Bringare
6 stycken snapsglas
2 stycken ugnsformar
Stekpanna (Världens bästa, no kiddin')
Pajform
6 stycken Bruna Kaffekoppar
6 stycken små djupa tallrikar
6 stycken stora djupa tallrikar
6 stycken assietter
3 stycken kastruller
4 stycken kökshanddukar
2 stycken grytlapp
Rosmönstrad sockerkaksform i rosa
Rosmönstrad muffinsform i rosa
Lila Strykjärn
Brödrost


Finaste måste ändå varit:
6 stycken Orrefors vinglas utan fot

 

Är jag nöjd? Om något! Might not usable for now. But hey, there's always a future.


Kan börja med GOD JUL

00.00 när jag skrev denna mening.

Är inte bäst på att uppdatera nej men det har sina anledningar. Jag jobbar. Jag sover. Jag går upp i vikt. Jag har ingen tid eller ork att ta mig till friskis. Mår seriöst åt helvete på grund av det. Psyket är svagt mina vänner.

Kan även meddela att NEJ jag kanske inte förstår och jag vill heller inte känna samma känslor. Men jag är fortfarande en vän och tycker att jag kan vara en jävligt bra en om jag bara lägger manken till. Visst att jag är sämst på att höra av mig. Det är jag till alla. Det är jag. Men jag försöker det bästa jag kan. När jag sedan inte är 100 med mig hjälv har jag svårt att ge 100 till någon annan. Förståligt?

Julafton imorgon, idag vafan käften bara. Skäms över mina julklappar. Dom är sämst. Kanske skriver mina årliga brev. Vet inte vart dom hamnar men hoppas att dom uppskattas. De kommer rakt från hjärtat och jag gråter när jag skriver dem. Det är jag bra på. Inte fan att KÖPA klappar. De är från butiker, inte från hjärtat.

Nu blir det sleepa och fortsätta glömma. I´M STILL WORKIN' ON THAT.

Sälen över nyår btw. Bästa på länge. Och första lönen idag. Mer än jag trodde, dock bara 200 mer men ändå. Fint. 2500 gick direkt till sparkontot. Bästa känslan på länge.

Hey, I'm a believer and gravity's letting go of me tonight



I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by higher, higher, higher. I will follow wherever it might take us, chasing through the sky. Higher, higher, higher.

Förlåt men Calle är mäktig, grym. Helt jävla amasing. Men jag kanske inte får uttala mig då jag endast sett 2 avsnitt tidigare av idol +finalen.



Jag vet att jag ljuger. Ni får höra det ni vill. Men jag vet fortfarande att jag ljuger. Det vet inte ni.

what the f-ck

gym 7.30-9.45
skola 10.30-16.00
jobb 17.30-20.20
övningsköra 20.30-21.00

tog min motorvägs-oskuld idag. gick tusen gånger bättre än jag trodde det skulle göra.

imorgon är det jobb 11.30-14.30 (TROR JAG. ska dubbelkolla) och sen frissan 16.00. hur är planen där? jag har ingen jävla aning. vill vara ljus men vill inte ha en äcklig utväxt under vinterhalvåret.

Hey you

Vaccinerade mig igår, i båda armarna. Körde på stort med årliga och svinis, man kan ju passa på när man ändå är igång. Så idag har jag skaplig värk i armarna och har varit väldigt seg. Skönt med 48 timmar träningsförbud iaf, inga bad feelings här inte!

Har skickat in 15 sidor rättskunskap nu också, jävligt skönt. Inte så skönt med minst lika mycket som ska in om två veckor. NO LIFER I VECKORNA NU.

Har shoppat för mycket för mitt eget bästa i veckan känner jag och kraven var inte höga vid inköpen måste jag säga. En klänning lämnades tillbaka dagen efter och imorgon ska en tröja tillbaka och byte skall ske av ett par skor. Bra jobbat helt enkelt.

Dagen började tidigt. Befann mig hos sistah redan halv tio och vek tvätt och kollade på nyhetsmorgon och efter tio. Käkade även pancakes med gammal sylt, muuuuums lix. Efter det cruisade jag till la escuela och hade matte i 2.5 timmar, dom går snabbt nu ska ni veta.

På hemvägen stannade jag till på saco-mässan. Snabb som fan var jag. Var nog där inne MAX tio minuter och vad fick jag veta? Inget. Ska tydligen maila mina frågor till skolans syv. Flashigt.

Kom hem halv fem, chillade, käkade, chillade, gick med pappa till handlarn och hämtade mina nya två par sjukt fina skor. Sen chillade jag, kollade ph med pappa och sen pluggade jag. Nu är jag här.

Ska sova. Natti!


Jag har ja

Min plan om att strosa i skärholmen dryga timmen innan jobbet idag blev inte direkt som planerad. Kl tio ringer dagens arbetsledare och säger att jag ska komma så fort jag kan för HK ska komma på lunch. Sjukt töntigt det blev. Fick i alla fall stressa lite extra och jobba en halv timme extra (=mer pengar).

Kom även på att jag fortfarande jobbar skattfritt vilket känns helt okej. När januari börjar blir det däremot lite tråkigare att jobba.

Åkte däremot till skäris efter jobbet och köpte julklappar till mamma och pappa. Bara sistah kvar nu.

Ska tjocka med lussebulle framför DH nu. Ingen träning idag inte, jävla tjockis.

RSS 2.0