I break the rules so I don't care

Ska rensa 3 år av mitt liv i dator-form. Kul? Inte en chans... Lite jobbigt faktiskt också... 3 år... Världens kortaste 3 år!

Who's going to run this town tonight?











 

 

 

 


aosfhsdgikbgk,

Har aldrig varit så här arg tror jag. Eller besviken kanske är rätt ord. Frustrerad. Kan man tycka illa om en människa för att denna är blind och döv. Inte ser och inte hör? Landar inte jag där på rätt plats vet jag inte vad jag gör. Helvete vad jag mår illa över människor.

och folk frågar fortfarande varför jag är ensamvarg!

jag ba trodde...

Vi funkar inte på heltid. Inte halvtid heller. Vikarie kanske. Just precis. Vikare. 15 dagar kvar till studenten och det är så sjukt att jag blivit sjuk. hehehe kulbrud91@msn asså ba adda lix på dirr!

cha cha bloggen

Nu gör jag det här igen och skiter i resten. Läser bloggen och ser att jag har varit igenom himmel och helvete på ett år och det stämmer. Idag fyller jag 19 år och mår bättre än jag gjort på evigheter. Visst saknar jag vissa saker i mitt liv men det fungerar rätt bra ändå måste jag säga.

Jag är stolt över mig själv. Har tagit mig dit jag är idag själv. Jag är ensamvarg och kommer alltid vara. Tycker det är tråkigt att folk inte förstår sig på det levnadssättet och ifrågasätter. Jag svarar så gott jag kan och vill förklara, att jag klarar mig jäkligt bra på egen hand. Har 3 veckor kvar till studenten. Det är ingenting. Är pleased med vad jag åstakommit men vet att jag hade kunnat göra skiten ännu bättre. Efterklok är man alltid, så är det.

Målet just nu är att köra 3 veckor med bravur och spåra imorgon kväll på min skiva. Tror det blir grymt faktiskt! Nästa mål är att om drygt 3 månader lämna Stockholm. Längtar sönder. Trött på samma människor, samma stad, samma jävla skit. Fått nog...


Nu drar vi igång det här då! Blogghelvetet... kör bara!

RSS 2.0