När man tror att det är dags att resa på sig kommer det som en knuff och så sitter man där igen. Jaha kan man tänka sig. Det var inte dags än. Dags att resa på sig.

Världens längsta rubrik men det bjuder jag på. Det är ju ändå bara jag som ska läsa skiten.

Studiedag idag och det känns helknas måste jag påstå. Vaknade klockan 9, för två timmar sedan, och kände mig helt förstörd. Vilken jävla natt det var. Somnade iskall med ett hjärta som slog dubbla slag och vaknade kokhet med samma bultande hjärta.

Fick kanske 20 ord innan jag somnade, inte alls dom jag velat läsa... Så långt ifrån men ändå så nära.

Men jag ska ta pinnen ur röven och se vad fan som händer. Hoppas på det bästa men har en känsla av att det fan kommer bli något helt annat.

Nu blir det packa väskan och dra på sig något varmt (det är fan 7 grader ute!) och sedan bege mig till gymmet. Efter det blir det jobb och hoppas på att jag är pigg efter så mami och jag kan övningsköra. Körkort nästa!


"You took my breath away och jag vill aldrig hämta den"

Lyssnade på en låt utan titel som bara förstörde. Jag sjönk när jag lyssnade. Alla ord tryckte sig direkt in i hjärtat men inte alls på ett bra sätt. Fan så jävla hårt. Så jävla rätt.

Men efter ett tag gick det lite överstyr och jag kände att fyfan vad bra jag har det jämfört med personen i låten. Vad klagar jag på.

"Det gör inte ont att falla förrän man landar"

26/9

nyklippt och äckligt nöjd. Kanske för att han inte klippte något alls så det ser nästan precis ut som innan.

Har annars en helt okej dag för ovanlighetens skull. Senaste har varit jävla berg och dalbanor men jag tror allt börjar falla på plats på något sätt. Som om jag vant mig. Vant mig vid ett helvete.

Nu blir det cykla till friskis för att köra ett medelpass, får se om det är så kul som vissa tror.

CIAO MALIN. DU FÖRTJÄNAR BÄTTRE... BÄTTRE AV ALLT! Kom ihåg det


let me be your supernova

Kan börja och berätta att jag har börjat som kriminell igen. Gillar't skarpt!

Sen då, är det okej att vakna när man egentligen börjar skolan trött som ett as och sedan en timme senare somna igen för att tillslut somna i solariet innan man somnar igen hemma.

Pigg tjej som skulle steka plättar idag åt mina sweeties idag. Grappen brände fingret på stekpannan som vanligt, att han aldrig lär sig. Somnade nästan i deras nya jävligt fräscha soffa också när kidsen spelade Wii (jag får ju inte vara med då).

Om inte mami hade hämtat mig på huddinge sjukhus hade kvällen slutat med att jag frusit ihjäl och kommit hem som ett åskmoln. Men mysmamma är bäst så det är coollungt på alla plan.

Hoppas kvallen på Hannah Montana filmen som kommer inom 10 är helnice så jag kan avsluta min kväll med att lära mig lite inför nästa tisdag. Måste imponera på L lite känner jag. Längden på mitt hår är ju liksom inte lika coolt långt som alla andras tydligen.

01.10... 01.10!


beeeeeeeebiboooooooooooo ♥

jag saknar dig föresten, så jävla mycket att det gör ont.  ♥


hallelujah

Idag har jag velat gråta. Gråta tills tårarna tar slut. Vill kunna låta dom rinna. Långsamt. En ensam tår skulle tagit sig ner i mungipan. Salt skulle det smaka. Många tårar skulle falla handlöst ner från mina kinder. Jävla tårar skulle jag tänka. Vad fan vill ni mig. Men jag vet precis. Jag vet precis varför dom faller. Varför dom låter mina ögon svida. Varför dom låter mina tidigare torra kinder fuktas.

Men jag kan inte. Jag kan inte gråta. Inte förräns nu. Seriöst. När jag skrev ovanstående rader började det svida. Försöker faktiskt hejda mig själv. Nu vill jag inte gråta. Inte när det väl sker. Hur svag är man inte när man gråter tänker jag. Och precis så funkar det. Varje jävla gång. Jag övertalar mig själv att ta mig samman. Jag är inte så svag. Jag är inga jävel som låter mig falla.

Men sen ångrar jag mig. Jag vill så gärna. Jag vill så gärna bara låten skiten ta över för ett tag. Ett litet jävla tag med tårar. Hur svårt kan det vara. Men jag är inte svag. Jag är för i helvete inte svag.



inga fina minnen men en jävligt bra låt.

 


tears don't fall, they crash around you

Vad var det värsta som kunde hända mig just nu? Att jag fick Den frågan... Frågan jag inte har ett jävla svar på. Knåpar ihop något snabbt. Leker med orden och hoppas på det bästa. Hörs det att jag tvivlar? Hör man att jag vill spricka ut i tårar och bara låta skiten ta över? Det skulle vara ett jävla svar va? Det är väll så folk vill ha det?

Men jag är inte så jävla svag just nu. Där ljög jag mig själv rätt upp i ansiktet. Jag är svagare än jag någonsin varit. Det här är något nytt. Det här är en känsla jag aldrig känt... men jag vill inte säga att allt är åt helvete. Nej fan. Då skulle jag ljuga ännu mer.

Om några dagar får jag mitt svar. Då får det antingen bära eller brista. Om jag då skulle falla så vet jag inte om jag orkar resa mig. När man redan nu nästan ligger platt på marken och känner att en enda sak håller mig från att ligga där som en platt fisk på marken så har man mycket att hoppas på då det är just svaret som både är min räddning men kanske även min död.


Chris Decay - Hold tight


Are you down, down, down?

Igår hade jag sämsta humöret på längre. Hade en riktigt dålig eftermiddag till och från så kopplingen är slående. Tackar John för 5 min på msn som gjorde det lite bättre. Att springa 8.5 km var ännu bättre. Längsta rundan ever och tiden var jätte bra. Idag sprang jag även min snabbaste mile. Great!

Idag fick man även reda på vart man står i folks ögon. Tackar mamma för att hon tycker jag är bra som alltid är ärlig eftersom att så många andra i denna värld inte alls vågar vara det. Fick man t.ex. se exempel på i måndags... fegisar! Det är inte farligt att vara ärlig. Man mår oftast bara dåligt av att inte våga säga vad man tycker.

Kollade nyss min nike+ och har tydligen bränt 15000 kalorier på 37 träningspass! Det är bra. Har sprungit 235 km och totalt rört mig i 29 timmar. Är inte det fina siffror Malin? Är du inte stolt över dig själv? Klart jag är!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Om den här bloggen ska bestå av meningar
från mitt hjärta för mitt hjärta så känns det
inte mer än rätt att vara ärlig. Jag gråter
nästan varje dag. Lycklig men rädd. Rädd för
att förlora dig. Rädd för att förlora en del av mig.

precis


I ♥!


♥ Att ligga med örat mot din bröstkorg och höra ditt hjärta slå.
♥ När du tar min hand i din.
♥ Att titta på dig när du sover.
♥ När du pussar på mig när jag minst anar det.
♥ Hur bra du ser ut vid ett visst tillfälle.
♥ Alla fjärilar jag får i magen av att tänka på dig/se dig/röra dig.

Jag vill inte bo 20 mil ifrån dig!

nattens och dagens!

02.51 Jocke ska komma imorgon får se om jag får ledigt från jobbet, då kommer jag med om jag får. ♥

16.22 Jag kommer ikväll med Jocke :) ♥

Och så var min lördag räddad. Inatt invigs dagens inköp, en 140 centimeters säng. Fin fint!

ge mig 1193:-




♥ HM!

positiva puckot

jag är inte sådär neggo.

Jag var bäst när jag och mamma övningskörde. Kan backa mycket bättre nu!

ps, hatar att jag bloggar för mig själv med ändå skriver på ett sätt som om jag tror att jag har en mottagare. Det är ju det sista jag vill ha. fan.

...och bilen går åt helvete

7 av 11 dagar har jag varit på friskis&svettis. Är inte det bra? Såklart det är bra men jag är inte nöjd. Mår dåligt av mig själv. Mår dåligt av att saker och ting inte tar en sekund.

Sen har man andra keso problem som man börjat bota. Tackar mest mamma för att hon hjälper en stackars dotter som själv aldrig skulle ta tummen ur röven.

Och skolan blir aldrig bättre. Äckligt omotiverad men har satt jävligt låga betygsmål (för att vara jag) för åk 3 så jag tror inte jag kommer kolapsa ändå. Men kommer stå där onöjd, men full som ett as, på studenten 8 juni.

Sen saknar jag de två personer med dick som jag tycker om mest!

Mitt liv är bättre än ditt liv ♥

Eller?

RSS 2.0