Papsen <3<3<3

Idag åkte pappa tillbaka till Karolinska för att ha samtal med en läkargrupp som hade studerat alla hans bilder och andra tester som tagits. Han har tydligen en inflamation i hjärnan plus att han har haft en blodpropp i hjärnan som förmodligen har orsakats av hans "läcka" på baksidan av hjärtat. Det är inte så pass hemskt som det låter med ändå. Han var väldigt nedstämd när jag och Hanna var där och hälsade på men när Tomas kom blev stämningen mycket bättre. Kanske för att Tomas pratar väldigt mycket och om saker som är väldigt intressanta. Jag älskar dig Pappa! På måndag ska han till Solna för att ta lite andra prover så jag kanske åker dit direkt efter skolan, beroende på vilken tid han ska ta proverna. Nu hoppas vi på permition över helgen bara... Wish us luck!

Ja, dagen blev väll inte direkt som planerat. Vid tolv gick jag hem till Jennifer, fick ta en omväg pga fel information ifrån en viss källa, haha. Efter ett tag droppade Emelie och Emma in tätt efter varandra. Då tog vi oss mot skolan och vinkade till Teresia och Maria (gamla lärare) men vågade inte gå in i skolan. Vi hade en rätt trevlig konverastion på baksidan av skolan om allt mellan himmel och jord. Eller njae.. om ett visst ämne som vi nog alltid pratar om. Hum... Sedan skulle Emma till tumba, Emelie hem och Jennifer till stan så jag gick hem. På väg hem ringde jag Hanna för att se när hon slutade och vi bestämde oss för att åka upp till pappa och hälsa på. Hon hämtade mig vid almvägen och så drog vi hem och hämtade pengar till parkering m.m. Sen blev det pappa (läs ovanstående del). Sen åkte vi hem och åt för att sedan bege oss till ICA Mai och handla mat eftersom mamma skulle till pappa och nu ska vi upp till brantan för 3 eller 5 km i spåret. Känner mig lite elak och drar med henne för hon har huvudvärk men det skiter jag i, hon lovade!

Imorgon bli det stan med Jennifer, Emma och Emelie. Kanske picknick i Rålis annars bara shopping och en tur till UNG08. Sedan tror jag att jag drar till pappa på vägen hem. Om han inte får åka hem d.v.s.

Ha en bra kväll.

21.00

"Tjena Tjena", de enda ord (nästan) som jag sagt under dagen.. Det är jag väll mindre stolt över men fyfan va kul det har varit. För er som undrar vad jag gjort så är det hemligt - not! Men jag orkar inte ta upp det.

Jag är jätte glad just nu, har varit med pappa hela dagen och det har varit bäst. Rullator race är mig grejj, tror inte det finns någon snabbare. Lite släkt var här på middag vilket var hur trevligt som helst. Mina kinapuffar till grannar måste ha trott att vi nubba hela tiden men nej då. Är det inte OK med julsånger i mitten utav augusti?
Eller vad säger ni? Fan heeelt normalt...

Skulle egentligen ha åkt till stan idag med mina käraste för jag behöver verkligen kläder och annat men jag orkade inte plus att jag ville spendera tid ute på altanen, med Pappa, så jag stannade hemma. Ska nog åka in någon annan dag snart. Sen måste jag träffa Emsan som kommer hem imorgon, fan det var fyra veckor sen sist. Jag saknar henne sjukt mycket. <3

Nu ska jag ut och gå eller kolla på film med pappa, vill ta vara på tiden innan måndag då han ska tillbaka till huddinge sjukhus. Folk får klaga på att jag är "osocial" eller vafan dom vill den här helgen men blod går före vatten så skulle ni valt? Min familj är mitt allt och så kommer det alltid att vara. "Vänner de kommer och går med familjen den..." Jag kommer inte ihåg resten men familjen kommer alltid att finnas där för mig. Min pappa är en utav mina bästa vänner. Ni har inget att säga så vara bara tysta. JAG ÄLSKAR MIN PAPPA SJUKT MYCKET!


Guess what!!!

My daddy is home! Fast bara över helgen men ändå..

Det blir bio ikväll ändå, måste göra något innan jag blir galen. Ciao Bella!

15.25

Jag orkar inte med någonting just nu!! Jag orkar inte träffa någon, orkar inte prata med någon.. allt är bara skit just nu. Jag har till och med stängt av min mobil för tillfället... jag vill inte att någon ska ta kontakt med mig. Jag vill vara för mig själv ett tag... Ikväll ska jag träffa pappa igen och så hoppas jag att han säger att han får komma hem men innerst inne vet jag att det inte kommer bli så. De har ingen aning om vad som är fel än och när de väl har hittat felet så ska de väll göra något åt det, right?

Nu ska jag helt by my self kolla på tv och träna.. Mina minst 5 kg känns såå långt borta just nu.. VAFAN, jag ska lyckas som med allt annat. Inte fan tänker jag misslyckas nu inte.. fan... jag orkar inte! Svälta mig vet jag att jag kan men inte fan är det något alternativ. Man mår så sjukt dåligt då - jag vet hur det känns!

Okej, tv var det... Bloggen är det enda som jag orkar... Andra tar bloggpauser när de är påväg ner i en nedförsbacke men jag tycker att det blir bättre. Inte fan ska jag ha en bloggpaus nu inte.


09.57

Ny morgon, nya tag. Har varit vaken i en och en halv timme redan så det känns som en dusch skulle sitta fint. Idag ska jag GÅ och hälsa på pappa hade jag tänkt, måste bara ringa och fråga när han ska kolla hjärtat så det inte krockar. Sen vet jag inte vad som händer, ska nog ringa en viss person för att prata. Jag känner att det är viktigt just nu. Kanske åker med mamma till någon dinsko för att köpa de rosa pumpsen, jag kan inte sluta tänka på dem och igår hade vi int så mycket tid på oss i skärholmen. Men sånt vet man aldrig med min mamma, hon kanske får städnoja helt plötsligt och då är det bara så att man måste leva med en dammsugare i ena örat och en skurmopp i det andra. Så jävla härlig känsla!

På fredag är det bio, Ciao Bella, med Jennifer och Emelie. Jag har inte träffat dem på en månad - minst!

Nej nu måste jag duscha, känner mig inte direkt fräsch någonstans. Pusshej

min dag

Det var underbart på stranden, har t.o.m bränt mig på ryggen och bakbenen och det brukar väldigt sällan hända mig även fast jag är blond. Vissa saker hade jag tur med och mitt pigment är jag nog mest nöjd med.

Efter middagen var vi uppe hos pappa igen. Den trevliga gubben hade åkt hem och en ny hade tagit plats i rummet. Han var däremot inte alls trevlig någonstans. Riktigt trevlig! Imorgon ska vi upp på eftermiddagen så vi kanske kan vara uppe lite längre eftersom att besökstiden tar slut klockan sju. Jag hoppas att pappsen kommer hem snart!!!!!

När vi kom hem var mormor, morfar och moster här. Jag och moster gick ut och pwerwalkade i 45 minuter för att prata och motionera. Det var sjukt skönt. Jag har världens bästa moster och då är jag helt ärlig! Hon är verkligen bäst.

Jag orkar inte göra någonting. Vill inte träffa någon (okej, några speciella kanske) just nu. Jag vill bara att min pappa ska må bra och komma hem! Han är världsbäst.



Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to break them down.

<3

Efter middagen drog jag, mamma och syster till Huddinge sjukhus för att hälsa på pappa. Han mår bra men hans ben är helt borta, känslomässigt alltså. Han måste ha rullator när han tar sig fram vilket är väldigt komiskt att se på och dessa fordon är svåra att använda om jag ska vara ärlig - om man glömt att ta bort "bromsen". Han har förmodligen fått en blodpropp någonstand i kroppen, de tror hjärnan eller runt hjärtat så han blir kvar i någon/några dagar så de kan reda ut saker och ting.

Jag måste bara berätta om en utav de gubbarna (yes, det var bara gubbar) som pappa delar rum med. En riktigt skön lirare ifrån Södertälje som planterar egna vindruvor i sizen Vinbär, goda var dem iallafall. När pappas mobil ringde, systers med för den delen och mamma var och kollade in rummet där man "hängde" enligt pappa så började den där gubben snacka med mig och han var allt en härlig man det där. Medkänsla hade han även gott om och det är alltid trevligt, eller hur?
Den andra gubben som bor i det rummet hade tydligen en tumör fick jag reda på när vi gick. Fan jag hatar sådant. Det får mig bara och tänka på mamma i vintras/våras när hon hade en tumör och tur var väll det att den var godartad vilket denna gubbes tyvärr inte är.

Vi hämtade även en "film" hos några släktingar som de hade fixat åt mig, tack så hemskt mycket för det! Mitt eget försök var inte så lyckat då del 2 har jag inte tyvärr men jag ska försöka vara lite kriminell och hitta saken på internet. Sån är jag (och säkert du med...).

Imorgon blir det havet med G o W eftersom det inte inträffade idag. Jag har stekt nyttiga grahams och havre plättar som är hur goda som helst! Med keso till det så är min dag perfekt. Ja, och sen så behövs det sol också och det ser bra ut på den fronten inför imorgon.

Countdown: 14 dagar kvar till skolan börjar.. jag är inte glad någonstans!!!

fanfanfanfanfan

Nu sitter jag här igen.. fan... jag hatar mig själv för varje gång jag sätter mig vid datorn. Har solat lite idag och imorgon ska jag med G och W till havet och bada, mysigt. Precis som det ska vara på sommaren!

Just nu sitter pappa all by himself på akuten för att hans ben har varit avdomnat i tre dagar. Ingen vet varför eller hur det har blivit så utan det bara är helt utan känsel. Det är sjukt! Skulle följt med, sminkade mig o allt, men mamma sa åt mig att det kanske inte var det bästa för mig eftersom jag är ganska så känslig för blod. Höhö, sån är jag.

Ser ni?!? Jag kan inte ens blogga längre. Vet inte om jag ska lägga av fram till skolan börjar den 20:e, då har jag säkert mycket att skriva om. Dvs kommentera hur bra/dåligt jag har det. Eller skriva om hur snälla alla är eller om folket skulle vara hemska så skulle ni säkerligen få reda på det också. För ska jag vara helt ärlig så kommer jag säkert hamna i den värsta klassen med Emo´s och andra trevliga typer runt om kring mig. Fan, av 80 pers så borde det finnas några som är som jag och att jag får den turen att 19 av dem börjar i samma klass som mig. Jävlar vilka 3 år det skulle bli då! Okej det där blev rörigt men det är lite sån jag är.. rörig på mina håll.

Detta fick mig att komma ihåg att jag inte behöver köpa någonting till skolstarten. Jiho.. Haha.. fan jag tror det var något i den där äckliga peach passion saften jag drack. Fun light, den utan socker.... Vilken tur att jag kan stava rätt iallafall (ibland) för då kan man ju läsa all skit jag skriver och förstå orden men inte ett skit utav texten.

nu ska jag kolla om mamma vunnit på lotto, jag tycker att en tripp till thailand i vinter skulle sitta fint!

RSS 2.0